C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

lunes, 14 de mayo de 2012

SANT JORDI I ALGUNA COSETA MÉS





Desprès de dos mesos d’ inactivitat “blogera” degut en part a la meva ja mítica falta de constància i en part a les obligacions i feinades que comporten el Sant Jordi  (abans, per prepara-ho, i desprès, per tornar i endressar-ho tot), ja podem tornar a omplir el nostre blog de novetats i noticies varies!!!

En primer lloc, es clar, comentar que el dia de Sant Jordi va suposar per a nosaltres tota una grata sorpresa. Tot i que sabíem que tindríem feina, no esperàvem trobar-nos la feinada que ens veu donar!!! Cal agrair-vos a tots la confiança que heu dipositat en nosaltres i sobretot la paciència de que veu fer gala fent cua per aconseguir el vostre llibre. Esperem que això continui així i us puguem tornar aquesta confiança de la millor manera possible.

En quant als llibres, cap sorpresa, mes o menys el ranking de vendes a estat com el que es va publicar als diaris. Grans triomfadors Eduardo Mendoza amb “EL ENREDO DE LA BOLSA Y LA VIDA! i Jonas Jonasson amb “L’AVI DE 100 ANYS QUE ES VA ESCAPAR PER LA FINESTRA” i darrera d’ aquests els que ja havíem comentat, Sarah Lark, Kate Morton, Almudena Grandes, etc...



Aquí a la llibreria es van colar entre els mes venuts dos llibres, “POETAS DEL ARTICO” i “LOS CINES DE NOU BARRIS”. La raó? El primer per que vam aprofitar que coneixíem l’ autor i va venir a presentar el llibre el mateix dia de Sant Jordi. I el segon, doncs per que a la gent del barri li agrada fer barri, i res més maco que recordar amb nostàlgia els cinemes on anàvem de petits i no tant petits. Del llibre “POETAS DEL ARTICO” us en parlaré en una futura entrada al blog.

“LOS CINES DE NOU BARRIS”, com ja podeu imaginar, relata la historia de tots  i cadascun dels cinemes del districte de Nou Barris, així com els d’ Horta i Sant Andreu, gràcies a una exhaustiva recerca històrica i a través de d’ un recull de dades tècniques,  històriques i anecdòtiques, incloent també curiositats en vers al rodatge de pel·lícules o persones del mon del cinema vinculades amb alguna barriada del districte. En Roberto Lahuerta n’ es l’ autor i es soci de l’ Arxiu Històric de Roquetes Nou Barris, on publica articles relacionats amb el barri i els seus residents a la seva revista “L’ Arxiu”. El llibre està editat per el propi Arxiu, com moltes altres publicacions relacionades amb el barri.

Links d’ interès: http://www.arxiuhistoric.blogspot.com.es/

No hay comentarios:

Publicar un comentario