C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

jueves, 13 de marzo de 2014

CLUB DE LECTURA


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Continuo explicant-vos el munt de coses que estem fent a la llibreria...
definitivament ho faré en diverses entrades per no cansar-vos!!

 Aquest any no ens hem volgut conformar amb els contacontes i les presentacions i ens em animat a fer d’ altres activitats, algunes nostres i altres en col·laboració d’ altres entitats.

Per començar hem encetat el nostre Club de Lectura, de la mà de la nostra col·laboradora habitual, la Isabel del Rio. Jo mai havia participat en un club de lectura i no sabia ni com fer-ho ni com havia de funcionar, tot i que feia temps que pensava que seria lògic disposar-ne d’ un a la llibreria i gràcies a la Isabel això ha estat finalment possible, ja que no només ha organitzat el Club sinó que ens va aportar la base de gent per arrencar-lo!!!

La cosa és d’ entrada fàcil... ens reunim un cop al mes i parlem del llibre que hem llegit i després triem un per al mes següent... En aquest sentit l’ única que te feina és la Isabel, que ha de tirar de la conversa quan s’ encalla i escollir uns quants llibres per recomanar per llegir la següent reunió, els altres només hem de llegir!!

I tot i així no ho té tant complicat... el grup de gent que s’ ha apuntat al Club faciliten les coses... molt participatius (encara no he vist la necessitat de desencallar la conversa!!) i molt lectors, en saben un munt de llibres. Tan és així que, quan la Isabel presenta els tres o quatre llibres sobre la taula per escollir el nou, comencen a sortir un munt de suggeriments i la taula acaba plena de llibres nous i vells. Tot i així l’ elecció del llibre acaba sent fàcil.

Personalment vaig començar aquesta activitat com a espectador... jo darrere el taulell de la llibreria, escoltant a veure que deien, fins que al final m’ he apuntat!! Caram, és que era força interessant!! Ara per ara i com que la Isabel, en un acte d’irresponsabilitat sense precedents, ha decidit portar més nens al món i ha hagut de deixar-nos sols una temporada, el responsable del Club sóc jo... pobrets!!! Afortunadament es tracta només de posar un pegat fins que la Isabel torni. Jo faig com si sabés molt i això, però crec que ja s’ ho fan prou bé tots sols i a mi em tenen de figurant...

El Club va començar de manera molt forta, ja que a la reunió inaugural va ser convidada la Coia Valls, que ens va explicar un munt de coses dels seus llibres i de la seva experiència com a escriptora. Tot un luxe per al Club i per la llibreria!!

Des de llavors portem quatre reunions i hem llegit uns quants llibres: BLANCANIEVES DEBE MORIR, HA VUELTO, EL ASESINO ENTRE LOS ESCOMBROS i EL PACIENTE. Per a la pròxima reunió toca EL PROYECTO ESPOSA.
 
 
 
 
La veritat és que resulta una experiència molt interessant i enriquidora!!  Per cert, el Club és obert al públic, així que qualsevol de vosaltres que hi tingui ganes de participar pot fer-ho amb tota llibertat. Hi esteu convidats!!!











No hay comentarios:

Publicar un comentario