C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

viernes, 29 de diciembre de 2017

NEWS Activitats a La Font de Mimir: desembre 2017 – gener 2018



Aquest mes de desembre hem gaudit de la visita del nostre tió menja-lletres, els jocs de taula han inundat de bones estones la llibreria, i hem fet el sopar de cap d'any del Club de Lectura.

Teniu penjades les nostres recomanacions lectores, per a totes les edats i gustos, al bloc i les xarxes, i podeu tafanejar les nostres propostes de lots visitant-nos a la llibreria.

En uns dies deixem enrere un any ple de novetats, complicat en alguns moments, però sempre carregat de riures, bons amics i lectures. Volem donar la benvinguda al 2018 i desitjar-vos que sigui una oportunitat per a fet tot allò que somieu, un any en què les històries més boniques es facin realitat.

Iniciem gener amb contes i rondalles, i el continuem amb la nostra xerrada anual de novel·la negra per a joves, i amb una presentació molt poètica.

·         Dissabte 13 a les 12.00h, Contes i Rondalles

·         Dilluns 22, matí de Novel·la Negra per a joves amb en Sebastià Bennassar i el Biel Cussó.

·         Dimarts 23 a les 18.30h, Club de Lectura: Pícnic a la luz de la Luna, de Nick Antosca.

·         Dimecres 24 a les 19.30h, presentació de 25 Noches, d'Andrea Garriga.

Aprofitem per recordar-vos que, cada dimarts a les 17.30h, els llibreters de La Font de Mimir fem de conta-contes i llegim alguns dels il·lustrats de les nostres prestatgeries.

A més, no oblideu que al nostre bloc hi ha recomanacions lectores i ressenyes noves cada setmana!

I si vols rebre les novetats i notícies a la teva bústia, apuntar-te al Club de Lectura o a qualsevol de les nostres activitats, visita'ns a la llibreria o escriu un mail a isabel@lafontdemimir.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario